Certificering

Kwaliteit van boer tot bord

De beste chef-kok heeft de beste ingrediënten nodig. Dat staat of valt met de keten van boer tot bord. De borging van kwaliteit vatten we dan ook ketenbreed op. In het kader van onze FSSC 22000-certificering kunnen we herkomst van producten altijd achterhalen. Want dáár begint onze kwaliteit: bij de teler. Natuurlijk kijken we graag naar de certificeringen van onze leveranciers. Maar nog liever gaan we in het oogstseizoen direct inkopen bij de teler. Zo kunnen we optimaal grip houden op de kwaliteit van onze producten. We kopen het gehele jaar verse producten in de hoogste kwaliteitsklasse in. Dat doen we dagelijks. Zo zorgen we dat de tijd tussen oogst en verwerking van de producten zo kort mogelijk en daarmee de THT zo lang mogelijk is. Hoe verser, hoe beter. Dat is een kwaliteitsaspect dat elke consument proeft.

Alle producten worden door ons zorgvuldig schoongemaakt en ontdaan van pit en/of schil. We combineren hierbij de nodige automatisering met handwerk. U ziet in onze productieruimte gemotiveerde medewerkers, die gáán voor kwaliteit. Vrijwel zonder uitzondering mensen uit de directe omgeving, die heel bewust voor een job bij K-Fresh hebben gekozen. Een team waar wij trots op zijn. Elke zak gesneden groenten is een staaltje van teamwork.