Over ons

K-Fresh levert een compleet assortiment AGF-producten. We versnijden aardappels, groenten en fruit op klantspecificatie. U krijgt ze in ringetjes, stiftjes, blokjes, schijfjes of andere vormen. In de maat die u wenst, als het moet tot op de millimeter nauwkeurig gesneden. Al onze producten zijn vers en blijven zo mogelijk onbehandeld.

Naast de gesneden producten leveren we ook kant en klare mixen en salades. We hebben de afgelopen jaren vele eigen recepten ontwikkeld. Van mixen voor roerbak, soep of stamppot tot maaltijd-, fruit- en rauwkostsalades. Klaar voor in de pan of voor presentatie op het bord. Wilt u een eigen mix ontwikkelen? Wij helpen u daar graag bij.

De gesneden producten leveren we in elke gewenste verpakking. Van 150 grams consumentenverpakking tot 10- of 20 kg-verpakkingen voor de grootkeuken.

U hebt in uw keuken wellicht ook onbewerkte producten nodig. K-Fresh levert het gehele assortiment aardappelen, groenten en fruit, exoten, kruiden en alle soorten paddenstoelen. Uiteraard met dezelfde hoge kwaliteit als onze gesneden producten.

24